Kauhavan Vaihtomööpeli Oy

Tuotteet

Lipastot ja hyllyt

Meiltä saat ajanmukaiset lipastot ja hyllyt useiden valmistajien valikoimasta. Liikkeessämme on mm. Laulumaan, Niemen ja Hiipakan tuotteita esillä. Tilaamme haluamasi tuotteet ja tuomme ne kotiisi joko osina tai valmiiksi koottuna.

Ruokailuryhmät

Tule ja ihastu kauniisiin ruokailuryhmiin liikkeessämme. Mikäli et löydä näistä omaasi, me esittelemme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Tutustu valmistajien sivuilla oleviin malleihin ja ihastu!

Seniorikalusteet

Liikkeemme laajasta valikoimasta löytyvät myös seniorikalusteet, esim. korotut ja säädettävät sängyt, moottorisängyt, tukituolit ja kiinteät – sähköavusteiset lepotuolit. Elämä on paljon miellyttävämpää, kun valitset sellaiset tuotteet, jotka auttavat sinua esim. nousemaan helpommin sängystä tai tuolista.

Tervetuloa kokeilemaan juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

SOHVAT JA TUOLIT

Nyt kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, liikkeessämme on laaja valikoima usean eri hintaryhmen sohvakalustoja, lepotuoleja ja reclinereita. Voimme myös suunnitella sinulle mieleisesi kokonaisuuden suunnitteluohjelman avulla. Hyvä valikoima tyylikkäitä sohvapöytiä usealta eri valmistajalta.

Olemme kotimaisen Unicon sohvien jälleenmyyjä alueella.

Sängyt

Liikkemme laajasta valikoimasta niin jenkkisängyt, runkopatjat kuin suuren suosion saaneet moottorisängyt.
Petauspatjat, joustinpatjat ja patjansuojukset heti mukaan. Osta mukaan myös laadukkaat peitot ja tyynyt.

Upeita päätyjä, erilaisia jalkavaihtoehtoja ja patjoissa lukuisia eri kangasvaihtoehtoja. Valitse asiantuntijan opastuksella juuri sinulle sopiva sänky. Osta meiltä sänky, niin nukut yösi hyvin!

Toimitamme sängyt myös hotelleihin ja muihin majoitustiloihin!

Valmistajat

Toimistokalusteet

Toimitamme toimistokalusteet yrityksille, kouluille, päiväkoteihin ja esim. majoituspaikkoihin. Sähköiset työpöydät, ergonomiset työtuolit ja muut kalusteet vuosien ammattitaidolla.

Työtuoleja heti mukaan, edulliset sähköpöydät muutaman päivän toimitusajalla. Tule tutustumaan liikkeeseemme!

Matot

Meiltä laadukkaat VM-Carpetin matot, osta mukaan tai tilaamme matot tehtaalta omien mittojen mukaan. Myynnissä myös muiden yritysten mattoja.

 Hyvä valikoima VM-Carpetin II-laadun mattoja -50%.

Kannattaa tulla katsomaan!